Збірник наукових праць КНТУ. Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація.

Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/18

Свідоцтво про державну реєстрацію у Міністерстві юстиції України: серія КВ, №15253-3825 ПР. Затверджено наказом Міносвіти і науки України № 1528 від 29.12.14р. ISSN 2409-9392 (Online) 2409-9392(Print) Мови видання: українська, російська, англійська, періодичність - один раз на рік;

Browse

Search Results

Now showing 1 - 4 of 4
  • Item
    Підвищення якості стендової обкатки шестеренних насосів
    (КНТУ, 2008) Павлюк-Мороз, В. А.; Чабанний, В. Я.; Осін, Р. А.; Крилов, О. В.
    В даній роботі розглянуті дослідження обкатки шестеренних насосів з використанням металоплакуючої рідини на стадії припрацювання. Наведена методика і основні результати досліджень. In this work researches of rolling of cog-wheel pumps are considered with the use of metalloplakuuchey liquid on the stage of earning extra a money. A method and basic results of researches is resulted.
  • Item
    Стенд для обкатування шестеренних насосів
    (КНТУ, 2008) Павлюк-Мороз, В. А.; Чабанний, В. Я.; Осін, Р. А.; Крилов, О. В.
    В даній роботі розглянута конструкція модернізованого стенду для обкатування шестеренних насосів з використанням двох різних робочих рідин. In this work the construction of modernization stand is considered for the rolling-off of cog-wheel pumps with the use of two different workings liquids.
  • Item
    Тенденції розвитку виробничо-технічної бази автомобільного транспорту
    (КНТУ, 2011) Чабанний, В. Я.; Осипов, І. М.; Chabannіy, V.; Osipov, I.
    В даній роботі розглянуто проблеми розвитку і підвищення ефективності використання основних фондів і виробничих потужностей підприємств автомобільного транспорту України. Проведено аналіз стану виробничо-технічної бази великої транспортної системи. Досліджено особливості і тенденції розвитку ВТБ комплексних АТП. За наслідками аналізу сучасного стану ВТБ сформульовані основні напрямки перспективного розвитку виробничих потужностей по технічному забезпеченню рухомого складу. The problems of development and increase efficiency uses of capital assets and production capacities of enterprises of motor transport of Ukraine are considered in this work. The analysis of the state of production and tecnical base of a large transport system is conducted. Features and progress of PTB complex ATE trends are investigational. On results the analysis of the modern state of PTB basic directions of perspective development of production capacities are formulated on the technical providing of mobile composition.
  • Item
    Аналіз технології нанесення полімерних матеріалів у вузлах тертя сільськогосподарських машин
    (КНТУ, 2010) Чабанний, В. Я.; Соколенко, І. М.; Онолов, М. В.; Кальченко, О. М.; Chabannіy, V.; Sokolenko, І.; Onolov, M.; Kalchenko, O.
    В роботі визначені оптимальні технологічні режими нанесення тонкошарових покриттів: температура розплаву – 523 ˚К; час витримки плунжера під тиском – 20 с; питомий тиск розплаву 30 МН/м2; температура нагрівання деталі – 523 ˚К; температура нагрівання пресформи – 363 ˚К. Виявлений режим термічної обробки, дозволяє одержувати максимальні значення мікротвердості; межі міцності при розтягу та міцність зчеплення тонкошарових покриттів. Найбільш сприятливим середовищем термічної обробки є масло МС-20: температура – 433 ˚К; час ізотермічної витримки в маслі – 2,88·103 с; швидкість охолодження – 0,7·10-2 град/с. In the article it is determined the optimum technological modes of causing of thinlayered coverages: temperature of fusion – 523 ˚К; time of self-control of plunzher under constraint – 20 with; specific pressure of fusion 30 MN/m2; temperature of heating of detail – 523 ˚К; temperature of heating of platform – 363 ˚К. Found out the mode of heat treatment, allows to get the maximal values of microhardness; scopes of durability at stretching that durability of tripping of thinlayered coverages. The most favorable environment of heat treatment is butter MS-20: by a temperature – 433 ˚К; time of isothermal self-control is in butter – 2,88·103 s; cooling speed – 0,7·10-2 deg/s.