Кафедра економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/778
Browse
194 results
Search Results
Item Адаптація логістичних стратегій до змін у глобальних ланцюгах постачання в умовах війни в Україні(Шпак В. Б., 2025) Шостак, О. М.Item Особливості роботи сучасних закладів готельно-ресторанного бізнесу(Юлія Чабаненко, 2025) Зайченко, В. В.; Сухотенко, Д. І.Item Стратегії ведення готельного бізнесу у період воєнного стану(Юлія Чабаненко, 2025) Рутинський, М. Й.; Надемський, Є. П.Item Фактори конкурентоспроможності готельних послуг(Юлія Чабаненко, 2025) Дмитришин, Б. В.; Бевзенко, Є. Г.Item Трансформація ринкової ніші парк-отелів у період воєнного стану(Юлія Чабаненко, 2025) Рутинський, М. Й.; Павленко, М. О.Item Специфіка управління персоналом у сфері гостинності: вітчизняний і зарубіжний досвід(Юлія Чабаненко, 2025) Семикіна, М. В.; Золотарьов, О. О.Item Пластиковий посуд як негатив закладів ресторанного господарства України(Юлія Чабаненко, 2025) Дуб, В. В.; Бричка, Б. О.Item Інноваційні концепції проєктування підприємств готельного бізнесу: сутність та конкурентні переваги(Юлія Чабаненко, 2025) Бугаєва, М. В.; Кравець, А. І.Item Доброчесність, соціальна відповідальність та етика в бізнесі: опорний конспект лекцій з кейсами, дискусіями, діловими іграми(КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Немненко, А. А.Навчальний посібник містить опорний конспект лекцій по курсу «Доброчесність, соціальна відповідальність та етика в бізнесі», а також тести, практичні кейси, проблемні запитання для дискусій, сценарії ділових ігор на прикладі готельно-ресторанного бізнесу. Для здобувачів вищої освіти, які обрали освітньо-професійну програму з готельно-ресторанної справи та кейтерингу, а також здобувачів економічних спеціальностей, менеджерів та фахівців, яких цікавлять питання етики, доброчесності та соціальної відповідальності в бізнесі.Item Торговельне підприємництво: курс лекцій з практичними кейсами та дискусіями(КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Журило, І. В.Навчальний посібник поєднує теоретичні основи торговельного підприємництва з практикою через розгляд кейсів, дискусії та групові завдання, розвиваючи критичне мислення та креативність. Особливістю стислого курсу лекцій є акцент на інтерактивних методах навчання, що дозволяє здобувачам аналізувати реальні приклади з практики діяльності торговельних компаній, розробляти стратегії в умовах невизначеності та вдосконалювати навички командного вирішення проблем. Для здобувачів економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів та фахівців торговельних підприємств.