Кафедра економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/778
Browse
10 results
Search Results
Item Параметричне ціноутворення як основа оцінки та забезпечення конкурентоспроможності продукції промислово-виробничого призначення(Baltija Publishing, 2025) Журило, І. В.; Zhurylo, I.Item Оцінка та забезпечення конкурентоспроможності стінових будівельних матеріалів(ЦНТУ, 2024) Журило, І. В.; Гнезділов, Д. О.Item Поліпшення основних засобів та їх вплив на ефективність діяльності агропідприємств(ЦНТУ, 2024) Запірченко, Л. Д.; Горобець І. І.Item Конкурентоспроможність малих агропідприємств. Досвід ЄС і України(ЦНТУ, 2024) Ванярха, В. В.Item Рекомендації підвищення потенціалу конкурентеспроможності ПАТ НВП «Радій»(ЦНТУ, 2024) Головата, О. О.Item Інструменти та напрями формування позитивної корпоративної культури в умовах воєнного стану в Україні(ЦНТУ, 2024) Слинченко, А. О.Item Інвестування у розвиток людського капіталу як умова для майбутньої конкурентоспроможності України(ЦНТУ, 2024) Семикіна, М. В.; Дзюбенко, А. С.Item Соціально-економічні тенденції розвитку аграрного сектору(ХДАЕУ, 2024) Сисоліна, Н. П.; Нісфоян, С. С.Item Інституціональні параметри спотворення конкурентної ситуації як механізм посилення конкурентоспроможності окремих суб’єктів(ЦНТУ, 2024) Яковенко, Р. В.; Давидейко, І. Р.Item Шляхи відновлення ефективності діяльності підприємств та організацій(ЦНТУ, 2024) Краснікова-Колосова, С. В.; Сисоліна, Н. П.