Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки.

Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/2

Свідоцтво про державну реєстрацію у Міністерстві юстиції України: серія КВ, №15255-3827 ПР. Затверджено наказом Міносвіти і науки України № 528 від 12.05.15р. ISSN 2413-340X (Print) Мови видання: українська, російська, англійська, періодичність - два рази на рік;

Browse

Search Results

Now showing 1 - 3 of 3
  • Item
    Формування кошторису, як передумова реалізації контрольної функції обліку бюджетної установи
    (КНТУ, 2005) Саловська, Л. В.; Смірнова, Н. В.
    В статті запропонована методика оптимізації формування кошторису за статтею харчування лікувально-профілактичних закладів в умовах обмеженого фінансування за допомогою вирішення задачі оптимізації харчового набору з використанням MS Eхсеl XP.In the article the method of optimization of forming of budget on the article of feed in medical prophylactic establishments in the conditions of the limited financing by the decision of task of optimization of food set with the use of the MS Exel XP facilities is offered.
  • Item
    Франчайзінг в сфері ресторанного бізнесу: економічна суть та відображення в обліку
    (КНТУ, 2005) Смірнова, Н. В.
    У статті розглянуто економічні проблеми, пов’язані з організацією та відображенням в обліку відносин франчайзінгу підприємств у сфері ресторанного бізнесу. На основі дослідження наукових джерел, нормативно-законодавчої бази, практичного досвіду уточнено поняття франчайзінг, франчайзі, франшиза, концесія. Запропоновано методику обліку для підприємств у сфері громадського харчування на умовах франчайзінгу. In the article the economic problems related to organization and reflection in consideration of relations of franchising enterprises in the field of restaurant business are considered. On the basis of research of scientific sources, normative-legislative base, practical experience the notion of franchising is specified, franchiser, franchise, concession. The method of consideration is offered for enterprises in the field of public food consumption subject to the conditions franchising.
  • Item
    Облік в закладах ресторанного господарства обслуговуючого характеру
    (КНТУ, 2008) Смірнова, Н. В.
    У статті проаналізовано нормативну базу та практичні підходи до порядку відображення в обліку діяльності закладів ресторанного господарства обслуговуючого типу, запропоновано методику адекватного відображення в обліку діяльності таких закладів відповідно до вимог національних П(С)БО