Патенти кафедри МЛВ
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти кафедри МЛВ by Subject "гранули"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Спосіб отримання сухих шипучих напоїв(Український інститут промислової власності, 2000) Скрипник, О. В.; Кошурко, В. О.; Skrypnyk, O.; Koshurko, V.Спосіб отримання сухих шипучих напоїв полягає в тому, що до фракції цукру, що потрапляє в змішувач, додають суху есенцію, винно-кам'яну кислоту і питну соду і після перемішування суміш розфасовують по пакетам. Попередньо підготовлені капсули заповнюють сорока процентами концентрату напою з послідовним додаванням шістдесяти процентів гранул гідрату діоксиду вуглецю. Після цього заповнені капсули заморожують і термоізолюють поліетиленовою плівкою. A method provides for obtaining dry fizzy drinks lies in the fact that a fraction of sugar, getting to a mixer, is supplementedwith a dry essence, tartaric acid and baking soda and after mixing the mixture is packed in packings. Capsules, preparedbeforehand, are filled up with forty percent of a drink concentrate with the subsequent adding of sixty percent of the carbondioxide hydrate granules. After that the capsules filled up are frozen and heat-insulated by a polyethylene film.