Економічні науки. Випуск 19. – 2011

Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/26

Browse

Search Results

Now showing 1 - 2 of 2
  • Item type:Item,
    Ефективність виробництва свинини в Степовій зоні України
    (КНТУ, 2011) Василенко, Ю. О.; Касюкіна, Ю. П.; Vasilenko, Y.; Kasyukina, Y.
    В статті проаналізовано ефективність виробництва свинини в Степовій зоні, проведено аналіз витрат на виробництво та визначено фактори, що найбільшою мірою впливають на зростання собівартості продукції та зниження конкурентоспроможності виробництва свинини. The article analyzes the efficiency of pork production in the steppe zone, the analysis of production costs and the identified factors, The greatest impact on the growth of production costs and reduced competitiveness of domestic production of pork.
  • Item type:Item,
    Напрями підвищення ефективності виробництва ріпаку
    (КНТУ, 2011) Витоптова, В. А.; Бондаренко, Н. А.; Vytoptova, V.; Bondarenko, N.
    Для об'єктивного обгрунтування напрямів підвищення ефективності виробництва ріпаку необхідно проводити детальний аналіз виробничих чинників, що дозволяє виявити невикористані внутрішньогосподарські резерви і є необхідною умовою формування конкурентоздатної продукції. To objectively ground the trends of increasing the production efficiency of rape, it is necessary to make a detailed analysis of the production factors which makes it possible to identify the economic reserves not used before and which is the necessary condition of forming competitive produce.