Економічні науки. Випуск 19. – 2011
Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/26
Browse
Search Results
Item type:Item, Особливості впровадження системи управління якістю молочної продукції(КНТУ, 2011) Тягун, О. С.; Tyagun, О.Розглядається питання необхідності впровадження системи управління якістю, та пропонується методика проектування системи управління якістю. The question of necessity of introduction of control system by quality is examined, and a design technique control system by quality is offered.Item type:Item, Інформаційне забезпечення управління якістю у торгівлі системи споживчої кооперації: сучасний стан і характеристика(Рибалко-Рак, Л. А. Інформаційне забезпечення управління якістю у торгівлі системи споживчої кооперації: сучасний стан і характеристика / Л. А. Рибалко-Рак // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2011. - Вип. 19. - С. 323-331., 2011) Рибалко-Рак, Л. А.; Rybalko-Rak, L.Для ефективної організації управлінської діяльності у торгівлі споживчої кооперації ключову роль відіграє інформаційне забезпечення, що здійснюється відповідно до номенклатури справ. Автором проаналізовано структуру номенклатури справ та охарактеризовано інформаційне навантаження кожного її розділу, що наявні в споживчому товаристві, райспоживспілці, облспоживспілці. For efficient management of trade in consumer cooperation is key information provision, which is conducted according to the nomenclature of cases. The author analyzes the structure and nomenclature of the cases described the information load of each part that available in the consumer society, rayspozhyvspiltsi, oblspozhyvspiltsi.