Π’Π΅Ρ…Π½Ρ–ΠΊΠ° Π² ΡΡ–Π»ΡŒΡΡŒΠΊΠΎΠ³ΠΎΡΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΈΡ€ΠΎΠ±Π½ΠΈΡ†Ρ‚Π²Ρ–, Π³Π°Π»ΡƒΠ·Π΅Π²Π΅ ΠΌΠ°ΡˆΠΈΠ½ΠΎΠ±ΡƒΠ΄ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ, автоматизація. Випуск 25. Частина 2. - 2012

Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/831

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item type:Item,
    ΠœΡ–Π½Ρ–ΠΌΠ°ΠΊΡΠ½Π΅ ΠΎΠΏΡ‚ΠΈΠΌΠ°Π»ΡŒΠ½Π΅ кСрування Π»Ρ–Π½Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΌΠΈ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΈΠΌΠΈ об’єктами Π·Π° ΡƒΠΌΠΎΠ²ΠΈ Π²ΠΈΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ—Ρ… Π·Π±ΡƒΡ€ΡŽΠ²Π°Π½Π½Ρ
    (КНВУ, 2012) Π›ΠΎΠ±ΠΎΠΊ, О. П.; Π“ΠΎΠ½Ρ‡Π°Ρ€Π΅Π½ΠΊΠΎ, Π‘. М.; Π‘Π»Ρ”Π·Π΅Π½ΠΊΠΎ, А. М.; Lobok, О.; Goncharenko, Π’.; Slyezenko, А.
    ΠŸΡ€ΠΈ ΠΎΠΏΡ‚ΠΈΠΌΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠ΅Ρ€ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ– складними Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΈΠΌΠΈ об’єктами, описуваними Ρƒ просторі станів, ΠΌΠΎΠΆΠ΅ використовуватися Ρ‚Π°ΠΊ Π·Π²Π°Π½ΠΈΠΉ мінімаксний ΠΏΡ–Π΄Ρ…Ρ–Π΄ Π΄ΠΎ розв’язування ΠΎΠΏΡ‚ΠΈΠΌΡ–Π·Π°Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΡ… Π·Π°Π΄Π°Ρ‡. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π΅Π½Ρ– ΡΡƒΡ‚ΡŒ Ρ‚Π° ΠΏΠΎΡΠ»Ρ–Π΄ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄Ρƒ. Π‘Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΠ»ΡŒΠΎΠ²Π°Π½Π° Π·Π°Π΄Π°Ρ‡Π° ΠΎΠΏΡ‚ΠΈΠΌΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ кСрування Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΌΠΈ об’єктами Π·Π° Π½Π°ΠΉΠ³Ρ–Ρ€ΡˆΠΈΡ… Π²ΠΈΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½ΠΈΡ… ΡƒΠΌΠΎΠ² Π·Π±ΡƒΡ€ΡŽΠ²Π°Π½Π½Ρ, Π½Π°Π²ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ ΠΊΡ€ΠΈΡ‚Π΅Ρ€Ρ–ΠΉ ΠΎΠΏΡ‚ΠΈΠΌΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎΡΡ‚Ρ– кСрування. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π΅Π½Π° ΠΏΠΎΡΠ»Ρ–Π΄ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΌΠ°Ρ‚Π΅ΠΌΠ°Ρ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΈΡ… ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Π²ΠΎΡ€Π΅Π½ΡŒ, Ρ‰ΠΎ Π²Ρ€Π΅ΡˆΡ‚Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΠ²ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎ Π²ΠΈΡ€Π°Π·Ρƒ ΠΎΠΏΡ‚ΠΈΠΌΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΠ΅Ρ€ΡƒΠ²Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ діяння Π·Π° ΡƒΠΌΠΎΠ²ΠΈ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ– Ρ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π²ΠΈΠΌΡ–Ρ€ΡŽΠ²Π°Π½Π½Ρ всіх ΠΊΠΎΠΎΡ€Π΄ΠΈΠ½Π°Ρ‚ стану об’єкта. ΠŸΡ€Π°ΠΊΡ‚ΠΈΡ‡Π½Π΅ застосування мінімаксного ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄Ρƒ ΠΏΡ–Π΄Π²ΠΈΡ‰ΠΈΡ‚ΡŒ Π΅Ρ„Π΅ΠΊΡ‚ΠΈΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ систСм кСрування Ρ‚Π΅Ρ…Π½ΠΎΠ»ΠΎΠ³Ρ–Ρ‡Π½ΠΈΠΌΠΈ процСсами Π² Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²Ρ–ΠΉ промисловості. When optimal control of complex multidimensional objects, described in state space, such as bakery baking oven chamber can be used so-called minmax approach to solve optimization problems. The substance and consistency of this approach. The problem of optimal control of such facilities in the worst conditions specified perturbation, formulated optimality criterion control. Described sequence of mathematical transformations and replacements that ultimately leads to the expression of the optimal controlling act provided full and accurate measurement of the coordinates of the object. This will facilitate the application of the method minmax approach for practical solutions of optimal control problems in the food industry.