Кафедра економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/778
Browse
29 results
Search Results
Item Методичні основи оцінки трудових ресурсів(ЦНТУ, 2024) Запірченко, Л. Д.; Головняк, Т.Item Поліпшення основних засобів та їх вплив на ефективність діяльності агропідприємств(ЦНТУ, 2024) Запірченко, Л. Д.; Горобець І. І.Item Показники фінансової складової економічної безпеки підприємства(ЦНТУ, 2024) Запірченко, Л. Д.; Чжан, Ї.Item Економіка та організація торговельних підприємств: практикум(ЦНТУ, 2024) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Матієнко, С. С.; Бугаєва, М. В.; Нісфоян, С. С.; Мельнік, М. А.; Семикіна, А. В.Навчальний посібник містить методичні рекомендації, тести, приклади розв’язання типових задач з основних тем курсу «Економіка та організація торговельних підприємств». Розкрито основні методичні підходи до аналізу та управління товарооборотом, товарними запасами, товарним забезпеченням, витратами, доходами, прибутком, економічними ризиками торговельного підприємства. Для студентів економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів та фахівців торговельних підприємств.Item Корпоративний кейтеринг з повним обслуговуванням у приміщенні(МГУ, 2023) Запірченко, Л. Д.; Іллющенко, Н.Item Матеріально-технічний фактор забезпечення розвитку агросектора(ЦНТУ, 2023) Кущінський, С. І.; Запірченко, Л. Д.Item Роль ресурсозбереження в управлінні виробничою діяльністю(ЦНТУ, 2023) Петрова, А. С.; Запірченко, Л. Д.Item Диверсифікація ринку збуту в молочній галузі(ЦНТУ, 2023) Тюленєв, І. В.; Запірченко, Л. Д.Item Концепція кадрової політики в системі управління підприємством(ЦНТУ, 2023) Халбаєв, А. Х.; Запірченко, Л. Д.Item Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах(ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023) Чумаченко, О. С.; Запірченко, Л. Д.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »