Кафедра економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/778
Browse
16 results
Search Results
Item Специфіка управління персоналом у сфері гостинності: вітчизняний і зарубіжний досвід(Юлія Чабаненко, 2025) Семикіна, М. В.; Золотарьов, О. О.Item Доброчесність, соціальна відповідальність та етика в бізнесі: опорний конспект лекцій з кейсами, дискусіями, діловими іграми(КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Немненко, А. А.Навчальний посібник містить опорний конспект лекцій по курсу «Доброчесність, соціальна відповідальність та етика в бізнесі», а також тести, практичні кейси, проблемні запитання для дискусій, сценарії ділових ігор на прикладі готельно-ресторанного бізнесу. Для здобувачів вищої освіти, які обрали освітньо-професійну програму з готельно-ресторанної справи та кейтерингу, а також здобувачів економічних спеціальностей, менеджерів та фахівців, яких цікавлять питання етики, доброчесності та соціальної відповідальності в бізнесі.Item Торговельне підприємництво: курс лекцій з практичними кейсами та дискусіями(КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Журило, І. В.Навчальний посібник поєднує теоретичні основи торговельного підприємництва з практикою через розгляд кейсів, дискусії та групові завдання, розвиваючи критичне мислення та креативність. Особливістю стислого курсу лекцій є акцент на інтерактивних методах навчання, що дозволяє здобувачам аналізувати реальні приклади з практики діяльності торговельних компаній, розробляти стратегії в умовах невизначеності та вдосконалювати навички командного вирішення проблем. Для здобувачів економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів та фахівців торговельних підприємств.Item Методологія сучасних наукових досліджень: опорний конспект лекцій з практичними кейсами(КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Зайченко, В. В.Навчальний посібник поєднує теоретичні основи методології наукових досліджень з практикою через розгляд кейсів, дискусій, розвиваючи критичне мислення та креативність. Особливістю навчального посібника є акцент на інтерактивних методах навчання, що дозволяє здобувачам формувати навички дослідницької роботи. Для студентів, які здобувають вищу освіту з готельно-ресторанної справи та кейтерингу, економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів, фахівців, яких цікавлять питання наукових досліджень на прикладі готельно-ресторанного бізнесу.Item Методологія наукових досліджень міграційної мобільності молоді в контексті пріоритетів людського розвитку(ЦІРоЛ, 2025) Семикіна, М. В.; Голбанос, С.; Семикіна, А.Item Інноваційні трансформації праці та соціально-економічних систем як рушій оновлення компенсаційної політики(ЦНТУ, 2024) Семикіна, М. В.; Костишина, А.Item Фінансово-економічна стабільність аграрного підприємства: сутність, складові, заходи підтримання під час війни(ЦНТУ, 2024) Семикіна, М. В.; Ляшенко, Д. О.Item Фінансовий стан та інвестиційна привабливість аграрного підприємства в умовах ризиків та загроз(ЦНТУ, 2024) Семикіна, М. В.; Максименко, С. С.Item Інвестування у розвиток людського капіталу як умова для майбутньої конкурентоспроможності України(ЦНТУ, 2024) Семикіна, М. В.; Дзюбенко, А. С.Item Економіка та організація торговельних підприємств: практикум(ЦНТУ, 2024) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Матієнко, С. С.; Бугаєва, М. В.; Нісфоян, С. С.; Мельнік, М. А.; Семикіна, А. В.Навчальний посібник містить методичні рекомендації, тести, приклади розв’язання типових задач з основних тем курсу «Економіка та організація торговельних підприємств». Розкрито основні методичні підходи до аналізу та управління товарооборотом, товарними запасами, товарним забезпеченням, витратами, доходами, прибутком, економічними ризиками торговельного підприємства. Для студентів економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів та фахівців торговельних підприємств.