Кафедра електротехнічних систем та енергетичного менеджменту

Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/11335

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Система підтримки прийняття рішень при управлінні технологічними процесами виготовлення кондитерських сумішей
    (ЦНТУ, 2021-12-07) Пономаренко, Олександр Віталійович; Ponomarenko, Oleksandr
    Метою даної магістерської роботи є підвищення продуктивності технологічного процесу та підвищення якості приготування пралінових мас за допомогою створення автоматизованої системи управління на основі експертних оцінок, що забезпечує отримання продукції високої якості, узгоджену роботу технологічного устаткування й поліпшення планування виробництва в цілому. The purpose of this master's thesis is to increase the productivity of the technological process and improve the quality of praline masses by creating an automated management system based on expert assessments, ensuring high quality products, coordinated operation of technological equipment and improving production planning in general.