Матеріали конференцій кафедри екології, охорони навколишнього середовища та здорового способу життя

Постійне посилання на фондhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/6814

Перегляд

Результати пошуку

Наразі показано 1 - 1 з 1
  • Тип:Документ,
    Мікрофлора молока та її зміна
    (Лисенко В. Ф., 2015) Каюн, Ю. В.; Казначєєва, М. С.
    На сьогоднішній день надзвичайно гостро стоїть питання харчування та здоровˈя населення. За характером і ступенем небезпечності для здоров’я людини перше місце посідають забруднення харчових продуктів, спричинені мікрофлорою. Зважаючи на актуальність даної теми, метою роботи стало вивчення мікрофлори молока методами бактеріологічного аналізу. В доповіді наведені результати дослідження кількісного і якісного складу мікрофлори молока із різною технологією обробки та наведено рекомендації щодо безпечного зберігання молока в домашніх умовах.