Система підтримки прийняття рішень при управлінні технологічними процесами виготовлення кондитерських сумішей
Loading...
Date
Authors
Пономаренко, Олександр Віталійович
Ponomarenko, Oleksandr
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ЦНТУ
Abstract
Метою даної магістерської роботи є підвищення продуктивності технологічного процесу та підвищення якості приготування пралінових мас за допомогою створення автоматизованої системи управління на основі експертних оцінок, що забезпечує отримання продукції високої якості, узгоджену роботу технологічного устаткування й поліпшення планування виробництва в цілому. The purpose of this master's thesis is to increase the productivity of the technological process and improve the quality of praline masses by creating an automated management system based on expert assessments, ensuring high quality products, coordinated operation of technological equipment and improving production planning in general.
Description
Keywords
автоматизована система керування, алгоритм ухвалення рішень, технологічний процес, кондитерська суміш, automated control system, decision-making algorithm, technological process, confectionery mixture
Citation
Пономаренко, О. В. Система підтримки прийняття рішень при управлінні технологічними процесами виготовлення кондитерських сумішей : спец. 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / наук. кер. Л. Г. Віхрова ; Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. - Кропивницький : ЦНТУ, 2021. - 98 с.