Навчально-методичні матеріали кафедри ЕП
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Навчально-методичні матеріали кафедри ЕП by Author "Ковальчук, Н. В."
Now showing 1 - 3 of 3
Results Per Page
Sort Options
Item Кавовий сервіс. Лабораторні заняття(ЦНТУ, 2024) Золотухіна, І. В.; Ковальчук, Н. В.Основним завданням навчальної дисципліни «Кавовий сервіс» є набуття здобувачами необхідних знань і навичок щодо організації сервісно-виробничого процесу у кав’ярнях з забезпеченням його ефективності та з урахуванням вимог і потреб споживачів. Дисципліна «Кавовий сервіс» спрямована на формування у здобувачів фахових компетенцій: організація роботи та обслуговування споживачів у кав’ярнях, організація роботи бариста та обслуговування гостей; формування у здобувачів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного обслуговування; підготовка спеціалістів, спроможних знати й вирішувати питання забезпечення ефективності використання нових видів кавомашин і торговельних апаратів. Методичні рекомендації до проведення практичних занять складено з метою допомогти здобувачам спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа під час підготовки до практичних занять та заліку з навчальної дисципліни «Кавовий сервіс».Item Кейтеринг(ЦНТУ, 2024) Запірченко, Л. Д.; Ковальчук, Н. В.Item Організація анімаційних послуг. Практичні заняття(ЦНТУ, 2024) Золотухіна, І. В.; Ковальчук, Н. В.