Перший (бакалаврський) рівень
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Перший (бакалаврський) рівень by Subject "air temperature"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Розробка системи автоматичного регулювання температури повітря попередньої сушки макаронних виробів(ЦНТУ, 2024-06) Новіков, Денис Сергійович; Novikov, DenisПроцес сушіння макаронів є важливим і довготривалим етапом в їх виробництві. Він супроводжується складними процесами тепло- та масообміну, які визначають якість готової продукції. Під час сушіння змінюються структурні та механічні характеристики макаронів. Вони набувають пружності та хрупкості, втрачаючи пластичність. The process of drying macaroni is an important and long-term stage in them production It is accompanied by complex processes of heat and mass transfer, which determine the quality of finished products. During drying the structural and mechanical characteristics of pasta change. They acquire elasticity and fragility, losing plasticity.