Навчально-методичні матеріали кафедри ЕП
Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/1120
Browse
17 results
Search Results
Item Інтеграція до міжнародних стандартів як фактор інноваційної трансформації соціально-економічних систем(ЦНТУ, 2022) Кернасюк, Ю. В.Item Виробнича фахова практика. Готельно-ресторанна справа(ЦНТУ, 2024) Рутинський, М. Й.; Зайченко, В. В.; Ковальчук, Н. В.Item Методологія сучасних наукових досліджень(ЦНТУ, 2025) Семикіна, М. В.; Зайченко, В. В.Item Торговельне підприємництво. Практичні заняття та самостійна робота(ЦНТУ, 2025) Семикіна, М. В.; Журило, І. В.; Запірченко, Л. Д.Item Соціальна відповідальність, доброчесність та етика в бізнесі. Практичні заняття та самостійна робота(ЦНТУ, 2025) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Немненко, А. А.Item Доброчесність, соціальна відповідальність та етика в бізнесі: опорний конспект лекцій з кейсами, дискусіями, діловими іграми(КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Немненко, А. А.Навчальний посібник містить опорний конспект лекцій по курсу «Доброчесність, соціальна відповідальність та етика в бізнесі», а також тести, практичні кейси, проблемні запитання для дискусій, сценарії ділових ігор на прикладі готельно-ресторанного бізнесу. Для здобувачів вищої освіти, які обрали освітньо-професійну програму з готельно-ресторанної справи та кейтерингу, а також здобувачів економічних спеціальностей, менеджерів та фахівців, яких цікавлять питання етики, доброчесності та соціальної відповідальності в бізнесі.Item Торговельне підприємництво: курс лекцій з практичними кейсами та дискусіями(КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Журило, І. В.Навчальний посібник поєднує теоретичні основи торговельного підприємництва з практикою через розгляд кейсів, дискусії та групові завдання, розвиваючи критичне мислення та креативність. Особливістю стислого курсу лекцій є акцент на інтерактивних методах навчання, що дозволяє здобувачам аналізувати реальні приклади з практики діяльності торговельних компаній, розробляти стратегії в умовах невизначеності та вдосконалювати навички командного вирішення проблем. Для здобувачів економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів та фахівців торговельних підприємств.Item Методологія сучасних наукових досліджень: опорний конспект лекцій з практичними кейсами(КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Зайченко, В. В.Навчальний посібник поєднує теоретичні основи методології наукових досліджень з практикою через розгляд кейсів, дискусій, розвиваючи критичне мислення та креативність. Особливістю навчального посібника є акцент на інтерактивних методах навчання, що дозволяє здобувачам формувати навички дослідницької роботи. Для студентів, які здобувають вищу освіту з готельно-ресторанної справи та кейтерингу, економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів, фахівців, яких цікавлять питання наукових досліджень на прикладі готельно-ресторанного бізнесу.Item Державне та регіональне управління. Практичні та самостійні роботи(ЦНТУ, 2024) Зайченко, А. А.; Немненко, А. А.Методичні рекомендації розроблені для студентів і фахівців, які вивчають дисципліну «Державне та регіональне управління» з метою забезпечення системного розуміння та практичного застосування принципів, методів та інструментів управління на рівні держави та регіонів. Містять як теоретичний матеріал, так і практичні приклади та завдання, що допоможуть у застосуванні концепцій управління. Будуть корисні як для самостійного вивчення, так і для виконання під час занять у групі або під керівництвом викладача.Item Товарознавство(ЦНТУ, 2024) Запірченко, Л. Д.; Немненко, А. А.