Перший (бакалаврський) рівень
Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/11431
Browse
105 results
Search Results
Item type:Item, Інноваційний потенціал регіону та його оцінка(ЦНТУ, 2025-06) Шандиба, Анастасія Василівна; Shandyba, AnastasiiaУ кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади, практичні аспекти та інструменти оцінки інноваційного потенціалу регіону. This qualification paper explores the theoretical foundations, practical aspects, and tools for assessing the innovation potential of a region.Item type:Item, Напрями вдосконалення управління банківською установою(ЦНТУ, 2025-06) Музинчук, Катерина Олегівна; Muzynchuk, KaterynaМетою кваліфікаційної роботи є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення системи управління банківською установою з урахуванням сучасних тенденцій розвитку фінансового ринку, необхідності підвищення ефективності управлінських рішень, забезпечення організаційної гнучкості, конкурентоспроможності та стійкості функціонування банку в умовах динамічного зовнішнього середовища. The purpose of the qualification work is to theoretically substantiate and develop practical recommendations for improving the management system of a banking institution, taking into account current trends in the development of the financial market, the need to improve the efficiency of management decisions, ensuring organizational flexibility, competitiveness and sustainability of the bank's functioning in a dynamic external environment.Item type:Item, Удосконалення мотиваційного менеджменту на засадах бізнес-лідерства(ЦНТУ, 2025-06) Яценко, Ольга Вікторівна; Yatsenko, OlhaМетою кваліфікаційної роботи є опрацювання теоретичних засад та формування пропозицій щодо удосконалення мотиваційного менеджменту на засадах бізнес-лідерства. The purpose of the qualification work is to develop theoretical foundations and formulate proposals for improving motivational management on the basis of business leadership.Item type:Item, Оптимізація системи сервісного обслуговування клієнтів банку(ЦНТУ, 2025-06) Ларіна, Анастасія Олександрівна; Larina, AnastasiaМета дослідження полягає в обґрунтуванні теоретичних засад та розробці практичних рекомендацій щодо вдосконалення системи сервісного обслуговування клієнтів банку з метою підвищення її ефективності, якості надання послуг та рівня задоволеності клієнтів, а також забезпечення конкурентоспроможності банківської установи в сучасних умовах. The purpose of the study is to substantiate the theoretical foundations and develop practical recommendations for improving the bank's customer service system in order to increase its efficiency, quality of service and customer satisfaction, as well as to ensure the competitiveness of a banking institution in modern conditions.Item type:Item, Маркетинг як інструмент антикризового управління підприємством(ЦНТУ, 2025-06) Фріга, Євген Володимирович; Friha, YevhenМета дослідження: обґрунтувати доцільність використання маркетингу як ефективного інструменту антикризового управління на прикладі ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» та розробити відповідні рекомендації. Purpose of the Study: to substantiate the effectiveness of marketing as a tool for crisis management based on the case of PJSC “Meat Processing Plant «Yatran» and to develop practical recommendations.Item type:Item, Управління ресурсним забезпеченням діяльності підприємства(ЦНТУ, 2025-06) Куценко, Богдан Сергійович; Kutsenko, BohdanМетою дослідження є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення системи управління ресурсним забезпеченням діяльності підприємства з урахуванням сучасних умов господарювання, з метою підвищення ефективності використання ресурсів, забезпечення стабільного функціонування та підвищення конкурентоспроможності підприємства. The purpose of the study is to theoretically substantiate and develop practical recommendations for improving the system of management of resource provision of enterprise activities, taking into account current economic conditions, in order to increase the efficiency of resource use, ensure stable operation and increase the competitiveness of enterprise.Item type:Item, Удосконалення системи управління підприємством на прикладі сільськогосподарського товариства в умовах воєнного стану(ЦНТУ, 2025-06) Тацієнко, Едуард Юрійович; Tatsiienko, EduardУ кваліфікаційній роботі було досягнуто основної мети - удосконалення системи управління підприємством в умовах воєнного стану на прикладі сільськогосподарського товариства ТОВ «Єдність». The main goal of the qualification work was achieved - improving the enterprise management system under martial law using the example of the agricultural company "Unity" LLC.Item type:Item, Удосконалення HR-стратегії в управлінні розвитком економічного потенціалу підприємства(ЦНТУ, 2025-06) Холодовська, Ольга Геннадіївна; Kholodovska, OlgaМетою кваліфікаційної роботи є реконцептуалізація теоретичних основ HR-стратегії та розвитку економічного потенціалу підприємства й формулювання пропозицій щодо удосконалення HR-стратегії ПОГ «АПВТ «Фірма Ласка». The purpose of the qualification work is to reconceptualise the theoretical foundations of HR strategy and the development of the economic potential of the enterprise and to formulate proposals for improving the HR strategy of PJSC ‘APVT ’Firm Laska".Item type:Item, Вдосконалення управління комунальним закладом охорони здоров'я в умовах воєнного стану(ЦНТУ, 2025-06) Сябренко, Климентій Геннадійович; Siabrenko, KlymentiiМетою кваліфікаційної роботи є аналіз особливостей управлінської діяльності в сучасних умовах в КНП «Обласний клінічний кардіологічний центр» Кіровоградської обласної ради. The aim of this qualification paper is to analyze the specifics of management activities under modern conditions at the Municipal Non-Profit Enterprise "Regional Clinical Cardiology Center" of the Kirovohrad Regional Council.Item type:Item, Удосконалення стратегічного управління підприємствами у галузі ресторанного бізнесу(ЦНТУ, 2025-06) Дутка, Крістіна Іванівна; Dutka, KristinaМетою виконання кваліфікаційної роботи є формулювання теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо стратегування управлінського процесу у галузі ресторанного бізнесу, на прикладі ресторану Familia Garden. The purpose of this qualification paper is to formulate theoretical provisions and develop practical recommendations for the strategic management process in the restaurant business sector, using the restaurant Familia Garden as a case study.