Навчально-методичні матеріали кафедри СГМ
Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/1020
Browse
Search Results
Item Технологія виробництва, переробки та зберігання продукції рослинництва(КНТУ, 2004) Лузан, П. Г.; Матвєєв, К. Д.; Шмат, С. І.; Амосов, В. В.В методичних вказівках розглядаються наступні питання: 1. Кількісний облік і товарна оцінка якості картоплі різного цільового призначення; 2. Товарна оцінка плодоовочевої продукції; 3. Розрахунки по організації зберігання картоплі і плодоовочевої продукції; 4. Розрахунки по забезпеченню необхідного режиму зберігання плодоовочевої продукції; 5. Розрахунок втрат плодоовочевої продукції і картоплі при довгостроковому зберіганні; 6. Технологія переробки плодоовочевої продукції, асортимент готової продукції та контроль якості виробництва консервів; 7. Технологія квашення плодів та ягід і визначення якості квашеної продукції; 8. Консервування плодово-ягідних продуктів антисептиками та контроль якості готової продукції.