Другий (магістерський) рівень

Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/11697

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Організаційно-економічні механізми управління виробничо-збутовою діяльністю підприємства (на прикладі ТОВ «СПС» м. Кропивницький)
    (ЦНТУ, 2024-01-10) Риженко, Юрій Володимирович; Ryizhenko Yuriy
    У першому розділі розглянуто економічну сутність виробничо-збутової діяльності підприємств, методологічні підходи до аналізу виробничої та збутової діяльності, ефективність використання виробничих ресурсів; управління виробничим та збутовим потенціалом підприємств. У другому розділі наведена організаційно-економічна характеристика досліджуваного підприємства, здійснено аналіз фінансових результатів роботи підприємства, аналіз використання виробничих фондів підприємства; аналіз використання трудового потенціалу. У третьому розділі зазначено проблеми ефективного функціонування категорії підприємств харчової промисловості та визначено заходи щодо підвищення ефективності виробничо-збутової діяльності ТОВ «СПС». The first chapter examines the economic essence of production and sales activities of enterprises, methodological approaches to the analysis of production and sales activities, the efficiency of using production resources, and the management of production and sales potential of enterprises. The second chapter provides an organizational and economic characterization of the researched enterprise, analyzes the financial results of the enterprise, utilization of production assets, and labor potential. The third chapter identifies problems of effective functioning of enterprises in the food industry category and outlines measures to improve the efficiency of production and sales activities of LLC "SPS".