Кафедра економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/11695
Browse
Search Results
Item Формування цінової політики аграрного підприємства з урахуванням його конкурентної позиції (на прикладі ПП «Рулен»)(ЦНТУ, 2024-01) Шепотинник, Георгій Петрович; Shepotynnyk, GeorhiyВ першому розділі роботи розглядалися економічна сутність та значення цінової політики. Принципи та фактори формування цінової стратегії підприємства. Визначено особливості формування цінової політики підприємства. В другому розділі проаналізовано фінансово-господарську діяльність виробничого підприємства, а також здійснено оцінку передумов формування цін на підприємстві. В третьому розділі запропоновано вдосконалення формування цінової політики та стратегії ціноутворення підприємства. In the first section of the work, the economic essence and meaning of price policy were considered. Principles and factors of formation of the company's pricing strategy. Peculiarities of formation of price policy of enterprise are defined. The second section analyzes the financial and economic activity of the production enterprise, as well as assesses the prerequisites for the formation of prices at the enterprise. The third section proposes improving the formation of pricing policy and pricing strategy of the enterprise.