Агротехнічний факультет

Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/766

Browse

Search Results

Now showing 1 - 10 of 11
  • Item
    Робочий зошит для виконання лабораторних робіт з Овочівництва
    (ЦНТУ, 2020) Ковальов, М. М.
    Робочий зошит для виконання лабораторних робіт з Овочівництва для здобувачів першого (бакалаврського) ступеня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія».
  • Item
    Методичні рекомендації для виконання лабораторних робіт з Овочівництва
    (ЦНТУ, 2020) Ковальов, М. М.
    Методичні рекомендації для виконання лабораторних робіт з Овочівництва
  • Item
    Ентомологія. Робочий зошит до виконання лабораторних робіт
    (ЦНТУ, 2022) Андрієнко, О. О.
    Ентомологія. Робочий зошит до виконання лабораторних робіт для здобувачів ОПП 201 «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» освітній ступінь «Бакалавр» 3 курсу денної форми навчання.
  • Item
    Біотехнологія в рослинництві. Лабораторні роботи
    (ЦНТУ, 2022) Шепілова, Т. П.; Резніченко, В. П.
    Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти освіт-ньої програми «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія».
  • Item
    Методичні рекомендації з фізіології рослин
    (2022) Мостіпан, М. І.; Корнічева, Г. І.
    В методичних рекомендаціях приводиться короткий конспект лекцій по всіх темах з фізіології рослин. Головна їх мета полягає в тому, щоб надати допомогу здобувачам вищої освіти при підготовці до виконання лабораторних робіт. Після кожної теми приводиться перелік контрольних запитань, які необхідні для самоконтролю знань по засвоєнню тем.
  • Item
    Інтегрований захист рослин. Лабораторні роботи
    (ЦНТУ, 2022) Андрієнко, О. О.; Малаховська, В. О.
    Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з інтегрованого захисту рослин для здобувачів ОПП 201 «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» освітнього ступеню «Магістр».
  • Item
    Меліоративні машини. Лабораторні роботи
    (ЦНТУ, 2020) Мороз, С. М.; Богатирьов, Д. В.; Васильковський, О. М.; Анісімов, О. В.; Нестеренко, О. В.
    Без проведення меліоративних робіт, тобто без значного поліпшення основного засобу виробництва — ґрунту, вкладені в сільськогосподарське виробництво капітальні витрати не можуть дати бажаного результату, тому меліорація земель є важливою складовою комплексу заходів щодо інтенсифікації сільського господарства. Залежно від умов і поставлених завдань виконують гідротехнічні, культуртехнічні та агрохімічні меліорації.
  • Item
    Ботаніка. Систематика рослин. Генеративні органи рослин
    (ЦНТУ, 2022) Сало, Л. В.; Трикіна, Н. М.
    У методичних рекомендаціях приведено перелік лабораторних робіт за темою Генеративні органи рослин, розділу Систематика рослин.
  • Item
    Технологія виробництва, переробки та зберігання продукції рослинництва
    (КНТУ, 2004) Лузан, П. Г.; Матвєєв, К. Д.; Шмат, С. І.; Амосов, В. В.
    В методичних вказівках розглядаються наступні питання: 1. Кількісний облік і товарна оцінка якості картоплі різного цільового призначення; 2. Товарна оцінка плодоовочевої продукції; 3. Розрахунки по організації зберігання картоплі і плодоовочевої продукції; 4. Розрахунки по забезпеченню необхідного режиму зберігання плодоовочевої продукції; 5. Розрахунок втрат плодоовочевої продукції і картоплі при довгостроковому зберіганні; 6. Технологія переробки плодоовочевої продукції, асортимент готової продукції та контроль якості виробництва консервів; 7. Технологія квашення плодів та ягід і визначення якості квашеної продукції; 8. Консервування плодово-ягідних продуктів антисептиками та контроль якості готової продукції.
  • Item
    Технологія виробництва продукції рослинництва. Лабораторні роботи
    (КДТУ, 2002) Косінов, М. М.; Лузан, П. Г.; Мачок, Ю. В.
    В методичних вказівках розглядаються наступні питання:1. Дослідження фізико-механічних властивостей і морфологічних ознак ґрунту; 2. Розрахунок режиму зрошення сільськогосподарських культур; 3. Технологія міжрядної культивації; 4. Агротехнічна оцінка якості основного та поверхневого обробітку ґрунту; 5. Розрахунок норм внесення добрив під запланований урожай; 6. Технологія підживлення культур культиваторами-рослинопідживлювачами; 7. Хлібні злаки; 8. Визначення посівних якостей насіння; 9. Агротехнічна оцінка якості посівних робіт; 10. Установка сівалки на задану норму висіву.