Екологія за фаховим спрямуванням. Практичні роботи

Loading...
Thumbnail Image

Date

2022

Authors

Резніченко, В. П.
Корнічева, Г. І.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

Практичні роботи з дисципліни «Екологія за фаховим спрямуванням» мають на меті розгляд і вирішення сучасних, найактуальніших проблем агросфери. Практичні роботи складаються із теми, мети, теоретичної частини. Після кожного практичного заняття подано списки контрольних запитань для закріплення знань з вивченого матеріалу. Практичні роботи доповнені схемами та табличним матеріалом, що сприятиме кращому засвоєнню матеріалу.

Description

Виконання практичних робіт допомагає здобувачам вищої освіти отримати навички здійснення безпечної діяльності, прагнення до збереження навколишнього середовища; проектувати й організовувати технологічні процеси вирощування насіннєвого матеріалу сільськогосподарських культур відповідно до встановлених екологічних вимог; володіти на операційному рівні методами спостереження, опису, ідентифікації, класифікації, а також культивування об’єктів і підтримання стабільності агроценозів із збереженням природного різноманіття

Keywords

екологія, практичні роботи, схеми та табличний матеріал, контрольні запитання

Citation

Екологія за фаховим спрямуванням : метод. рекомендації до проведення практ. роб. : для студент. спец. 101 - Екологія / [уклад. : В. П. Резніченко, Г. І. Корнічева] ; М-во освіти та науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. заг. землеробства. - Кропивницький : ЦНТУ, 2022. - 62 с.