Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва. Практичні роботи
Вантажиться...
Дата
Автори
Іщенко, В. А.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
ЦНТУ
Анотація
Стандартизація продукції рослинництва. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів ОПП 201 «Агрономія» освітнього ступеню «Бакалавр» денної форми навчання.
Опис
Ключові слова
стандартизація, практичні роботи, сертифікація, якість продукції
Бібліографічний опис
Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва : метод. рекомендації до виконання практ. роб. : для студ. спец. 201 - Агрономія / [уклад. В. А. Іщенко] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. загального землеробства. - Кропивницький : ЦНТУ, 2022. - 18 с.