Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва. Практичні роботи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Іщенко, В. А.

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

ЦНТУ

Анотація

Стандартизація продукції рослинництва. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів ОПП 201 «Агрономія» освітнього ступеню «Бакалавр» денної форми навчання.

Опис

Ключові слова

стандартизація, практичні роботи, сертифікація, якість продукції

Бібліографічний опис

Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва : метод. рекомендації до виконання практ. роб. : для студ. спец. 201 - Агрономія / [уклад. В. А. Іщенко] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. загального землеробства. - Кропивницький : ЦНТУ, 2022. - 18 с.

Схвалення

Оглянути

Доповнений

Посилається на