Автоматизація процесу регулювання температури подрібненої маси при виробництві томатного соку

Loading...
Thumbnail Image

Date

2024-06

Authors

Мартиненко, Сергій Віталійович
Martynenko, Serhii

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

Головними метою управління процесами виготовлення томатного соку є автоматизований контроль та регулювання ключових параметрів, а також виконання операцій дозування рідинних та твердих складових, а також транспортних операцій, як дистанційно, так і автоматично. The main goal of managing tomato juice roduction processes is the automated control and regulation of key parameters, as well as the performance of liquid and solid omponent dosing operations, as well as transport operations, both remotely and automatically.

Description

Keywords

автоматизація процесу, томатний сік, подрібнення, process automation, tomato juice, grinding

Citation

Мартиненко, С. В. Автоматизація процесу регулювання температури подрібненої маси при виробництві томатного соку : кваліфікаційна бакалаврська робота : 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / наук. кер. В. М. Каліч ; Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. – Кропивницький : ЦНТУ, 2024. – 55 с.