Комплексный подход к повышению инновационной восприимчивости энергосберегающих мероприятий
Files
Date
Authors
Дюжев, В. Г.
Попов, Н. А.
Попов, М. О.
Dyujev, V.
Popov, N.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
КНТУ
Abstract
В статье рассматривается комплексный подход как одно из направлений повышения инновационной восприимчивости к энергосберегающим мероприятиям. Выявлены типовые эффекты от энергосбережения на примере масложировой отрасли. У статті розглядається комплексний підхід як один з напрямків підвищення інноваційної сприйнятливості до енергозберігаючих заходів. Виявлені типові ефекти від енергозбереження на прикладі олійно-жирової галузі. The purpose of this paper is to develop a comprehensive approach to the analysis of possible energy saving measures and thereby strengthen their innovation susceptibility.
As part of the study assessed the actual state of receptivity to innovative energy-saving measures in enterprises fat industry. On the basis of an integrated approach a list of typical beneficial effects of energy conservation measures. Thus, an integrated approach can increase susceptibility to an innovative energy-saving measures in the oil industry.
Description
Keywords
энергосбережение, инновационная восприимчивость, комплексный подход, типовые эффекты, масложировая отрасль, енергозбереження, інноваційна сприйнятливість, комплексний підхід, типові ефекти, олійно-жирова галузь, energy saving, innovation receptivity, integrated approach, typical effects, oil and fat industry
Citation
Дюжев, В. Г. Комплексный подход к повышению инновационной восприимчивости энергосберегающих мероприятий / В. Г. Дюжев, Н. А. Попов // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки : зб. наук. пр. - Кіровоград : КНТУ, 2013. - Вип. 23. - С. 330-334.