Екологічний ризик від продуктів харчування
Loading...
Date
2011
Authors
Рак, А. О.
Гришина, Е. О.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
КНТУ
Abstract
В статті описано про генетично модифіковану їжу як продукти харчування отримані з
генетично модифікованих організімів, рослин, тварин і мікроорганізмів. Згідно українського
законодавства, продукти отримані за допомогою генетично-модифікованих організмів також вважаються
генетично модифікованими.
Description
Keywords
ГМО, трансгени, гербіциди, модифіковані культури, генна інженерія
Citation
Рак, А. О. Екологічний ризик від продуктів харчування / А. О. Рак, Е. О. Гришина // Наукові записки : зб. наук. пр. - Кіровоград : КНТУ, 2011. - Вип. 11, ч. 3. - С. 246-248.