Технологія зберігання і первинної переробки продукції рослинництва
Loading...
Date
2018
Authors
Корнічева, Г. І.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ЦНТУ
Abstract
Висвітлено теоретичні та практичні питання визначення якості продукції рослинництва, яка призначена для зберігання та переробки. Подано способи післязбиральної доробки зерна та плодоовочевої продукції, методи контролю її якості. Рекомендовано студентами стаціонарної (заочної) форми навчання
спеціальності 201 „ Агрономія” за вимогами освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів.
Description
Keywords
технологічні показники зерна, післязбиральна доробка зерна, зберігання зерна, зберігання плодово-овочевої продукції
Citation
Технологія зберігання і первинної переробки продукції рослинництва : метод. вказ. до виконання лаб. робіт : студ. спец. 201 „ Агрономія” / [уклад. Г. І. Корнічева] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. заг. землеробства. - Кропивницький : ЦНТУ, 2018. - 58 с.