Технологія зберігання і первинної переробки продукції рослинництва
Loading...
Date
2022
Authors
Резніченко, В. П.
Корнічева, Г. І.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ЦНТУ
Abstract
Висвітлено теоретичні та практичні питання визначення якості продукції рослинництва, яка призначена для зберігання та переробки. Подано способи післязбиральної доробки зерна та плодоовочевої продукції, методи контролю її якості.
Description
Keywords
проба зерна, вологість, засміченість, зберігання, натура зерна, скловидність, ефективність зберігання, природні втрати
Citation
Технологія зберігання і первинної переробки продукції рослинництва : метод. рекомендації до викон. практ. робіт студ. стац. (заочної) форми навч. спец. 201 - Агрономія / [уклад. : В. П. Резніченко, Г. І. Корнічева] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. заг. землеробства. – Кропивницький : ЦНТУ, 2022. – 72 с.