Кафедра економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи

Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/778

Browse

Search Results

Now showing 1 - 10 of 18
  • Item
    Стратегічний менеджмент
    (ЦНТУ, 2020) Харченко, І. В.
    Представлені методичні вказівки призначені для допомоги вивчення курсу ”Стратегія підприємства” і виконання курсової та дипломної роботи на тему “Стратегічний аналіз діяльності підприємства”. Метою виконання курсової роботи є оволодіння методикою стратегічного аналізу діяльності підприємства. Вихідними даними для виконання курсової роботи є дані по досліджуваному підприємству, зібрані під час практики і уточнені під час виконання курсової роботи. Додатково необхідно зібрати відомості, що характеризують зовнішнє середовище і становище в галузі. Ці дані збирають в періодичних економічних виданнях та інших джерелах.
  • Item
    Економіка будівництва
    (ЦНТУ, 2020) Харченко, І. В.
    У методичних рекомендаціях визначено тематику та зміст практичних занять, надано рекомендації щодо підготовки до практичних занять, наведено питання для обговорення, перелік рекомендованої літератури.
  • Item
    Прогресивні методи організації виробництва
    (ЦНТУ, 2020) Харченко, І. В.; Нісфоян, С. С.
  • Item
    Економіка та організація сільськогосподарського виробництва
    (ЦНТУ, 2020) Резніченко, О. О.
    Методичні вказівки до практичних та семінарських занять з дисципліни «Економіка та організація сільськогосподарського виробництва» містять зміст тем курсу, комплекс навчально-методичного забезпечення до кожної теми курсу (мета проведення заняття, питання для обговорення, основні категорії, умови задач для вирішення, теми рефератів, тести, список систематизованої літератури); питання до екзамену, а також список основної літератури, додаткової для поглибленого вивчення курсу та інформаційних ресурсів.
  • Item
    Прогресивні методи організації виробництва
    (КНТУ, 2015) Харченко, І. В.; Нісфоян, С. С.
  • Item
    Потенціал і розвиток підприємства
    (КНТУ, 2015) Сисоліна, Н. П.; Резніченко, О. О.
    В сучасних ринкових умовах від спеціалістів вимагають вміння приймати й обґрунтовувати ефективні рішення в галузі оцінки потенціала і розвитку підприємства. Ці методичні вказівки мають за мету допомогти спеціалістам у закріпленні теоретичних засад з оцінки потенціала підприємства і виробити навички самостійно аналізувати складні організаційні та виробничі ситуації і приймати рішення по їх врегулюванню. Методичні вказівки містять пропозиції щодо послідовності, методів і порядку виконання розрахунків та посилання до літератури і допомагають студенту кваліфіковано вивчити курс „Потенціал і розвиток підприємства”.
  • Item
    Оцінка діяльності підприємства та його підрозділів
    (ЦНТУ, 2017) Добріна, А. Н.; Запірченко, Л. Д.
    У посібнику розглядаються методичні аспекти основних проблемних питань оцінки діяльності підприємств та його підрозділів, засвоєння яких сприятиме майбутнім фахівцям більш ґрунтовно засвоїти теоретичні положення даної дисципліни, набути практичних навичок у проведенні розрахунків, пов’язаних з оцінкою діяльності підприємства та його підрозділів, виявленням резервів у діяльності та обґрунтуванням шляхів їх використання з метою підвищення ефективності виробництва. Посібник призначений надати допомогу студентам економічних спеціальностей у практичному засвоєнні теоретичних знань з курсу «Оцінка діяльності підприємств та його підрозділів».
  • Item
    Ціноутворення
    (КНТУ, 2015) Журило, І. В.; Полтавець, М. М.
    Методичні вказівки до вивчення курсу «Ціноутворення» містять навчальну програму курсу, комплекс навчально-методичного забезпечення до кожної теми курсу (план семінарського заняття, список систематизованої літератури, питання для поглибленого вивчення матеріалу, теми рефератів, практичні завдання); критерії оцінки рівня знань студентів з дисципліни, екзаменаційні питання, а також список літератури для поглибленого вивчення курсу.