Кафедра економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/778
Browse
18 results
Search Results
Item Стратегічний менеджмент(ЦНТУ, 2020) Харченко, І. В.Представлені методичні вказівки призначені для допомоги вивчення курсу ”Стратегія підприємства” і виконання курсової та дипломної роботи на тему “Стратегічний аналіз діяльності підприємства”. Метою виконання курсової роботи є оволодіння методикою стратегічного аналізу діяльності підприємства. Вихідними даними для виконання курсової роботи є дані по досліджуваному підприємству, зібрані під час практики і уточнені під час виконання курсової роботи. Додатково необхідно зібрати відомості, що характеризують зовнішнє середовище і становище в галузі. Ці дані збирають в періодичних економічних виданнях та інших джерелах.Item Економіка будівництва(ЦНТУ, 2020) Харченко, І. В.У методичних рекомендаціях визначено тематику та зміст практичних занять, надано рекомендації щодо підготовки до практичних занять, наведено питання для обговорення, перелік рекомендованої літератури.Item Прогресивні методи організації виробництва(ЦНТУ, 2020) Харченко, І. В.; Нісфоян, С. С.Item Економіка та організація сільськогосподарського виробництва(ЦНТУ, 2020) Резніченко, О. О.Методичні вказівки до практичних та семінарських занять з дисципліни «Економіка та організація сільськогосподарського виробництва» містять зміст тем курсу, комплекс навчально-методичного забезпечення до кожної теми курсу (мета проведення заняття, питання для обговорення, основні категорії, умови задач для вирішення, теми рефератів, тести, список систематизованої літератури); питання до екзамену, а також список основної літератури, додаткової для поглибленого вивчення курсу та інформаційних ресурсів.Item Прогресивні методи організації виробництва(КНТУ, 2015) Харченко, І. В.; Нісфоян, С. С.Item Зовнішньоекономічна діяльність підприємства(ЦНТУ, 2019) Нісфоян, С. С.Item Потенціал і розвиток підприємства(КНТУ, 2015) Сисоліна, Н. П.; Резніченко, О. О.В сучасних ринкових умовах від спеціалістів вимагають вміння приймати й обґрунтовувати ефективні рішення в галузі оцінки потенціала і розвитку підприємства. Ці методичні вказівки мають за мету допомогти спеціалістам у закріпленні теоретичних засад з оцінки потенціала підприємства і виробити навички самостійно аналізувати складні організаційні та виробничі ситуації і приймати рішення по їх врегулюванню. Методичні вказівки містять пропозиції щодо послідовності, методів і порядку виконання розрахунків та посилання до літератури і допомагають студенту кваліфіковано вивчити курс „Потенціал і розвиток підприємства”.Item Оцінка діяльності підприємства та його підрозділів(ЦНТУ, 2017) Добріна, А. Н.; Запірченко, Л. Д.У посібнику розглядаються методичні аспекти основних проблемних питань оцінки діяльності підприємств та його підрозділів, засвоєння яких сприятиме майбутнім фахівцям більш ґрунтовно засвоїти теоретичні положення даної дисципліни, набути практичних навичок у проведенні розрахунків, пов’язаних з оцінкою діяльності підприємства та його підрозділів, виявленням резервів у діяльності та обґрунтуванням шляхів їх використання з метою підвищення ефективності виробництва. Посібник призначений надати допомогу студентам економічних спеціальностей у практичному засвоєнні теоретичних знань з курсу «Оцінка діяльності підприємств та його підрозділів».Item Обгрунтування господарських рішень та оцінка ризиків(КНТУ, 2015) Чумаченко, О. С.Item Ціноутворення(КНТУ, 2015) Журило, І. В.; Полтавець, М. М.Методичні вказівки до вивчення курсу «Ціноутворення» містять навчальну програму курсу, комплекс навчально-методичного забезпечення до кожної теми курсу (план семінарського заняття, список систематизованої літератури, питання для поглибленого вивчення матеріалу, теми рефератів, практичні завдання); критерії оцінки рівня знань студентів з дисципліни, екзаменаційні питання, а також список літератури для поглибленого вивчення курсу.