Навчально-методичні матеріали кафедри ЕП

Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/1120

Browse

Search Results

Now showing 1 - 6 of 6
  • Item
    Доброчесність, соціальна відповідальність та етика в бізнесі: опорний конспект лекцій з кейсами, дискусіями, діловими іграми
    (КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Немненко, А. А.
    Навчальний посібник містить опорний конспект лекцій по курсу «Доброчесність, соціальна відповідальність та етика в бізнесі», а також тести, практичні кейси, проблемні запитання для дискусій, сценарії ділових ігор на прикладі готельно-ресторанного бізнесу. Для здобувачів вищої освіти, які обрали освітньо-професійну програму з готельно-ресторанної справи та кейтерингу, а також здобувачів економічних спеціальностей, менеджерів та фахівців, яких цікавлять питання етики, доброчесності та соціальної відповідальності в бізнесі.
  • Item
    Торговельне підприємництво: курс лекцій з практичними кейсами та дискусіями
    (КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Журило, І. В.
    Навчальний посібник поєднує теоретичні основи торговельного підприємництва з практикою через розгляд кейсів, дискусії та групові завдання, розвиваючи критичне мислення та креативність. Особливістю стислого курсу лекцій є акцент на інтерактивних методах навчання, що дозволяє здобувачам аналізувати реальні приклади з практики діяльності торговельних компаній, розробляти стратегії в умовах невизначеності та вдосконалювати навички командного вирішення проблем. Для здобувачів економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів та фахівців торговельних підприємств.
  • Item
    Методологія сучасних наукових досліджень: опорний конспект лекцій з практичними кейсами
    (КОД, 2025) Семикіна, М. В.; Зайченко, В. В.
    Навчальний посібник поєднує теоретичні основи методології наукових досліджень з практикою через розгляд кейсів, дискусій, розвиваючи критичне мислення та креативність. Особливістю навчального посібника є акцент на інтерактивних методах навчання, що дозволяє здобувачам формувати навички дослідницької роботи. Для студентів, які здобувають вищу освіту з готельно-ресторанної справи та кейтерингу, економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів, фахівців, яких цікавлять питання наукових досліджень на прикладі готельно-ресторанного бізнесу.
  • Item
    Державне та регіональне управління. Практичні та самостійні роботи
    (ЦНТУ, 2024) Зайченко, А. А.; Немненко, А. А.
    Методичні рекомендації розроблені для студентів і фахівців, які вивчають дисципліну «Державне та регіональне управління» з метою забезпечення системного розуміння та практичного застосування принципів, методів та інструментів управління на рівні держави та регіонів. Містять як теоретичний матеріал, так і практичні приклади та завдання, що допоможуть у застосуванні концепцій управління. Будуть корисні як для самостійного вивчення, так і для виконання під час занять у групі або під керівництвом викладача.
  • Item
    Товарознавство
    (ЦНТУ, 2024) Запірченко, Л. Д.; Немненко, А. А.
  • Item
    Економіка та організація торговельних підприємств: практикум
    (ЦНТУ, 2024) Семикіна, М. В.; Запірченко, Л. Д.; Матієнко, С. С.; Бугаєва, М. В.; Нісфоян, С. С.; Мельнік, М. А.; Семикіна, А. В.
    Навчальний посібник містить методичні рекомендації, тести, приклади розв’язання типових задач з основних тем курсу «Економіка та організація торговельних підприємств». Розкрито основні методичні підходи до аналізу та управління товарооборотом, товарними запасами, товарним забезпеченням, витратами, доходами, прибутком, економічними ризиками торговельного підприємства. Для студентів економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів та фахівців торговельних підприємств.