Кафедра сільськогосподарського машинобудування
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/792
Browse
6 results
Search Results
Item type:Item, Машини для тваринництва. Лабораторні роботи(КДТУ, 2003) Матвєєв, К. Д.; Осипов, І. М.; Лузан, П. Г.В методичних вказівках розглядаються наступні питання: 1. Водопостачання тваринницьких ферм, будова та принцип роботи автонапувалок; 2. Подрібнювач каменевідокремлювач– мийка коренеплодів ИКМ-5. Загальна будова, принцип роботи та регулювання з експериментально-теоретичним дослідженням; 3. Експериментально-теоретичне дослідження подрібнювача кормів барабанного типу; 4. Призначення, загальна будова, принцип дії і підготовка до роботи змішувача кормів СКО-Ф-6; 5. Оцінка якості подрібнення зернових кормів молотковою дробаркою; 6. Мобільні кормороздавачі. Загальна будова, технологічний процес та підготовка до роботи; 7. Вивчення і аналіз роботи тритактного доїльного апарата “Волга”; 8. Доїльна установка АДМ-8. Призначення. загальна будова і принцип роботи; 9. Загальна будова, технологічний процес, регулювання і підготовка молочних сепараторів до експлуатації; 10. Скребкові транспортери ТСН-3,0Б і ТСН-160 для видалення гною.Item type:Item, Технологія виробництва, переробки та зберігання продукції рослинництва(КНТУ, 2004) Лузан, П. Г.; Матвєєв, К. Д.; Шмат, С. І.; Амосов, В. В.В методичних вказівках розглядаються наступні питання: 1. Кількісний облік і товарна оцінка якості картоплі різного цільового призначення; 2. Товарна оцінка плодоовочевої продукції; 3. Розрахунки по організації зберігання картоплі і плодоовочевої продукції; 4. Розрахунки по забезпеченню необхідного режиму зберігання плодоовочевої продукції; 5. Розрахунок втрат плодоовочевої продукції і картоплі при довгостроковому зберіганні; 6. Технологія переробки плодоовочевої продукції, асортимент готової продукції та контроль якості виробництва консервів; 7. Технологія квашення плодів та ягід і визначення якості квашеної продукції; 8. Консервування плодово-ягідних продуктів антисептиками та контроль якості готової продукції.Item type:Item, Тваринництво. Лабораторні роботи(КДТУ, 2002) Матвєєв, К. Д.; Осипов, І. М.; Лузан, П. Г.В методичних вказівках розглядаються наступні питання: 1. Виробничо-технічна характеристика ферм і комплексів, види тваринницьких будівель та їх функціональні зони; 2. Зоогігієнічний контроль мікроклімату в тваринницьких приміщеннях; 3. Корми. Класифікація і характеристика кормів, оцінка поживності і основні положення нормованої годівлі тварин; 4. Технологія заготівлі і визначення якості сінажу; 5. Технологія приготування і оцінка якості трав'яного борошна; 6. Технологія заготівлі і оцінка якості силосу; 7. Визначення молочної продуктивності корів і оцінка якості продукції; 8. Технологія стриження овець та методи визначення товарної якості шерсті.Item type:Item, Машиновикористання у рослинництві. Курсова робота(КНТУ, 2004) Лузан, П. Г.; Осипов, І. М.; Мороз, С. М.; Мартиненко, С. В.; Глобенко, Г. О.Курсова робота обов’язкова складова частина курсу “Машиновикористання у рослинництві” для студентів агрономів. Мета курсової роботи – поглиблення і закріплення теоретичних і практичних знань, отриманих студентами при вивченні курсу та за період проходження виробничої практики, систематизація і закріплення знань студентів з загальнотехнічних і спеціальних дисциплін, вдосконалення навиків самостійної роботи з літературою, застосовування отриманих теоретичних знань при розробці організаційних питань щодо впровадження в сільськогосподарське виробництво нових прогресивних технологій та ефективного використання техніки.Item type:Item, Технологія виробництва продукції рослинництва. Лабораторні роботи(КДТУ, 2002) Косінов, М. М.; Лузан, П. Г.; Мачок, Ю. В.В методичних вказівках розглядаються наступні питання:1. Дослідження фізико-механічних властивостей і морфологічних ознак ґрунту; 2. Розрахунок режиму зрошення сільськогосподарських культур; 3. Технологія міжрядної культивації; 4. Агротехнічна оцінка якості основного та поверхневого обробітку ґрунту; 5. Розрахунок норм внесення добрив під запланований урожай; 6. Технологія підживлення культур культиваторами-рослинопідживлювачами; 7. Хлібні злаки; 8. Визначення посівних якостей насіння; 9. Агротехнічна оцінка якості посівних робіт; 10. Установка сівалки на задану норму висіву.Item type:Item, Проектування технологічних ліній та тваринницьких комплексів. Курсовий проект(КНТУ, 2007) Матвєєв, К. Д.; Шмат, С. І.; Лузан, П. Г.; Амосов, В. В.; Свірень, М. О.Курсовий проект з дисципліни «Проектування технологічних ліній та тваринницьких комплексів» представляє собою проект тваринницького підприємства з обґрунтованою комплексною механізацією технологічних процесів і детальною розробкою однієї або комбінованої потокової технологічної лінії.